2017. december 29., péntek

Húsok őrzője IV - Nulla

Az elmúlt másfél hónapban egy párszor már föltettem magamnak a kérdést hogy, mi lesz a húsok őrzőivel?! Egyáltalán lesz-e valami?! Lehangoló a helyzet?! Egyenesen katasztrofális! A céltársaság nagyon jó erőben van, a hó és fagymentes tél meghozta a gyümölcsét. A madarak köszönik szépen jól vannak, valahol máshol, vagy inkább mindenhol. A közeli repce táblákon vadászgatnak. Repce táblák bizony vannak. Jó sok van abból is. 
Igen, jónak tűnik a poén, hogy próbáltam esetleg etetni! Próbáltam, és úgy fest komoly kapcsolatot ápolok egy csomó kóbor macskával, bár személyesen még nem volt alkalmunk találkozni. Mint ahogy mindennek megvan a maga ritmusossága, így a kóbor macskáknak is!
Ölyvek röpködnek jobbra balra, onnan vissza, néha néha egy egy nagyobb madár is keveredik a tömegbe, és van úgy hogy ezek öten vannak. A szintén a repcében legelésző néhány ezres liba csapatot hajkurássszák. 
Megpróbálom nem feladni a dolgot, bízva egy kicsi hidegben, egy kis hóban, amire valljuk be őszintén ezen a télen aligha van kilátás. 
Hogy mi lett az eredménye az elmúlt pár alkalomnak, mikor kint ücsörögtem?! ...hát nem sok minden, mondhatnám, azt is hogy nulla. Ez van!

1. alkalom
Szarka


2. alkalom
Európai őz






Egerészölyv




Néhány percig tartó varázslat csupán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...