2013. december 13., péntek

Nyugodtság

Hello kedves mindenki!
Ha esetleg valakiben fölmerült volna a kérdés, hogy esetleg merre vagyok, ha felmerült egyáltalán, megnyugtatok mindenkit, megvagyok! 
Egy kis történelmi kitekintés az elmúlt hónapokat illetően:
Volt egy szakdolgozat, ami leadási határidővel járt. Ezzel a dolgozattal volt egy kevés munka. Kb 16 kilónyi földből mosogattam ki gyommagokat, nagyjából 4000 darabot, amit ha nem gond nem töltök fel ide, mert nagyon sok kép készült. Ezt követte, egy utolsó féléves tanulmány, aminek a vége természetesen járt egy csomó vizsgával. Közben Kirják Sanyi barátommal, tartottunk egy előadást, Berekfürdő környékének madarairól egy szűk 80 fős közönségnek, nagyjából két óra alatt. Kivetítős formában, sok képpel, kevés szöveggel. Itt kell megköszönnöm a segítséget, a hungarobirds.com csapatának, és így ismeretlenül is Lóki Csabának. Mindenesetre állati rendesek vagytok!
Közben egy csomó vizsga, sikerültek. Lest is építettem, amiből egyenlőre a környék kóbor kutyái jól profitálnak. Énekes madarak miatt egy erdei etető is kikerült. Talán lesz rajta valami. 
Mindezzel párhuzamosan zajlott egy ház felújítása, ami nem kevés idegi faszültséggel, és természetesen pénzzel járt. 
Aztán egyszer, hipp-hopp, eljött az államvizsga napja. Bizottság, kérdések, izzadság szag, kialvatlan szemek, tompa gondolatok. De a végére minden stimmelt, sikerült. ...és rá kellett jönnöm, hogy szerintem én már életemben, mind a három ilyen bizottságot meghallgattam, az elmúlt tizenpár év alatt amit meg akartam hallgatni. Elég volt belőlük, kérdezzenek másokat, izguljanak mások. Kutassanak, vizsgálódjanak azok akik éreznek magukban annyi erőt, hogy bírják. Idegeskedjenek azok a bátrak, kitartóak, okosak, ambiciózus emberek akiknek ilyesmire szükségük van. Én letudtam. Részemről ennyi! 
...és a költözés napja is el fog jönni, nemsokára. Utána úgy hiszem inkább lesz a házunk doboz és bútorraktár, de semmi gond, egyszer minden a helyére kerül!
Hajrá és nyugodtság!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...