2017. január 2., hétfő

Húsok őrzője III/6 : Ahogy a csillagok állnak 2. rész

Egész idő alatt, az a jelenet járt a fejemben, hogy egy ölyv ráront egy másikra, és mindezt egy vaddisznó hátán teszi. Szépnek hatott! Nem is panaszkodhatok, hiszen eddig még ilyet nem láttam, viszont most felvételeket is készítettem róla. Ahogy visszanéztem a képeket, megállapítottam, hogy lenne még mit csiszolni, de bizony a természet nevű élő adásban közvetített csatornán nincs visszatekerő gomb. Sebaj.
Amint a keresőbe bámulok, mintha újra játszódna minden. Egy madár jelenik meg a tetemen...és ezzel párhuzamosan egy üzenet villog a kijelzőn, ilyen szöveggel: Card full. 
Hűha, semmi pánik, minden ott van előkészítve kartávolságon belül, olyan pozícióban, hogy még sötétben is meg lehessen találni. Az objektív fölötti kis résen beszűrődő fényben cserélem a kártyát, de nem vagyok elég gyors. Annyira biztos nem mint az a madár, ami megtámad egy másikat, és mindez egy vaddisznó tetemen zajlik. Átkot szórok. A természet ma adott még egy esélyt. De kihasználni nem tudtam...van ez így! És ha lúd akkor legyen kövér, aksit is cseréltem, ha már itt vagyok, mire ezekkel végeztem, addigra a rövidke háború lezajlott, a tenger hullámai elcsitultak. 
Újra csöndes zabálás következett.

Egerészölyv
















Akárhogy is, a csillagok ma szerencsés alakzatban álltak!

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...