2017. március 18., szombat

A VM

2017/03/09 - Csütörtök

Szokásos nap! Indulás. Érkezés. Parkolás. Utazás közben beszélgetés, kellemes a társaság. Csak úgy repül az idő!
Érkezés után, kézfogás. Sok ember ismeri a másikat, hiszen voltak már beszélgetések, telefonon, e-mailben, vagy egyszerűen  csak akkor, amikor épp egy képhez írta le valaki a véleményét. Hogy hol?
Naná, hogy BPH-án! Ha nem lenne ez az oldal, amiért nagy köszönettel tartozunk Palánkai Zsoltnak, Ónodi Mikinek és Völgyi Sanyinak, úgy kellene lepkehálóval összefogdosni azokat akik madárfotózással foglalkoznak, így vagy úgy. 
A kézrázás után egy aulában gyűltünk össze, ahol a falakon nincs ablak, mert az aula a föld alatt van. Kör alakú a helység, oszlopokkal tarkított, középen székekkel, szélen pár pad. A székek előtt egy pódium, kivetítővel. A falon képek. Összesen 119. Nemzeti parkok szerint szétosztva. Ilyen a Természettudományi Múzeum belülről. A tömeg gyűlik, emberek jönnek, pusmognak a képek előtt, csodálkoznak, legyintenek, mutogatnak. Az ismerősök nevetnek, és akik egyedül vannak, csak bámészkodnak. Fényképezőgépekkel, mobilokkal térképezik a falakat. 
Hogy kivel lehet egy ilyen eseményen összefutni? Csak néhány név a sok közül:
Kovács Zoli, Potyó Imi, Daróczi Csaba, Kovács Imi, Dulai Dávid, Balics Gabi, Völgyi Sanyi, Hargitai Laci, Szabó Irma, Máté Bence...
Nagyok ám ezek a nevek. Bár lehet sok helyen nem jelennek meg, tuti, hogy egy jó nagy könyvbe most mindenki beíródott, ha máshol nem a szívem mélyén!
Az ünnepség kezdetét vette! Izgulás, tapsolás. Csak úgy szaladnak a nevek. 
Hargitai Laci az előkelő második pozíciót foglalta el, Völgyi Sanyi az ötödiket. Az első tízben benne lenni, nagy dolog, hiszen egy egész éven keresztül izgulni a képek miatt nem kis teljesítmény. Nekem a negyedikig futotta. Örültem, nagyon!



Az ünnepség végén, a gratulációk után, olyan kézfogások következtek, melyeket aligha fogok feledni! Egy élmény volt srácok!

5 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Megérdemled az elismerést!;)

    VálaszTörlés
  2. Jó kis összefoglaló. :)
    Gratulálok innen is! Azt gondolom, szép teljesítmény volt.

    VálaszTörlés
  3. Humoros stílusod nem csak élő szóban (sajnos többségében csak az éter hullámain), hanem írásban is bejön nekem. Gratulálok, nagyon büszke vagyok és felnézek Rád UncsiÖcsi! :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...